Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere her. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.
OK

Medlemmer i Den danske Odoo Alliance

Et stærkt og professionelt team

Odoo - Sample 1 for three columns

Vi leverer tilpassede og fleksible ERP løsninger med Odoo. Vi har leveret IT-løsninger og rådgivet om ERP systemer i 25 år og har i dag fuld fokus på Odoo som Gold Partner. Vi har specialiseret os i produktions- og handelsvirksomheder samt webshops. Vi tilbyder hosting af Odoo og vi anvender egne programmører til udvikling. Ud fra en professionel behovsanalyse og rådgivning leverer vi den helt rigtige løsning til vores kunder. Høj kvalitet og god kundesupport er vigtige nøgleord i vores daglige arbejde.

VK DATA ApS
Bønderbyvej 21
6270 Tønder

+45 7373 8888
salg@vkdata.dk
    www.vkdata.dk

Odoo - Sample 2 for three columns


Odoo House er certificeret guldpartner hos Odoo S.A. Vi har arbejdet med Odoo gennem de sidste 10 år, så vi er klar til at give dig den bedste rådgivning, lige meget hvilken slags virksomhed du har.
Vi udvikler jævnligt en ny app i tæt samarbejde med vores kunder og integrationspartnere, derfor kan vi altid tilbyde dig en ny mulighed for at optimere din Odoo. Vi vægter et ligeværdigt samarbejde, hvor respekt for hinanden er i højsæde.

Du får en oprigtig interesseret og professionel Odoo forhandler i os. Læs meget mere om os på vores hjemmeside.

Odoo House ApS

Boulevarden 13
8300 Odder

 +45 7199 7166
info@odoohouse.dk
    www.odoohouse.dk

Odoo - Sample 2 for three columns


Hos FlexERP arbejder vi udelukkende med salg, implementering og support af Odoo løsning. Vi er certificeret Odoo partner siden 2017, og har et stærkt fokus på at optimere og digitalisere vores kunders forretningsprocesser. Vi sætter en ære i at afdække kundens behov, ved så vidt muligt at anvende de eksisterende standardfunktioner, frem for fordyrende kundespecifik udvikling.
FlexERP

Ådalen 7C
6600 Vejen

+45 7196 1025
info@flexerp.dk
    www.flexerp.dk

Et netværk af danske Odoo specialister

Den danske Odoo Alliance

Den danske Odoo Alliance er et netværk af forhandlere og partnere, der har specialiseret sig i Odoo, og som kan tilbyde at optimere systemet til jeres virksomhed. Baggrunden for netværket er begejstring over brugervenligheden og de mange muligheder for alle brancher, som Odoo kan tilbyde, også virksomheder i Danmark. Medlemmer af den danske Odoo Alliance, er kendetegnet ved mange års professionel it drift og høj faglig kompetence.

Odoo text and image block