Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere her. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.
OK

Om Odoo

Odoo blev grundlagt i 2005 i Belgien og er et af markedets mest komplette og fleksible virksomhedssystem med sine over 10.000 moduler. 

På bare få år har systemet markeret sig på verdensmarkedet, som et af de mest brugte. Det mest overraskende, og en af de vigtigste årsager til denne succes, er det er et open source projekt, der har mere end 5.000 udviklere rundt om i verden. 

Odoo er udviklet i Belgien af Odoo S.A. De har bevidst valgt open source som forretningsmodel, og det har vist sig at være den rigtige vej til succes. Ønsker du at sikre dig ekstra, kan du vælge at købe ''Odoo Enterprise Contract'', der giver dig sikkerhed for opdateringer og fejlretninger. 

Odoo text and image block


Open source  -  brugt af mere end 5 millioner brugere

Fakturering kan ikke gøres enklere. Fakturere direkte fra kontrakter, salgsordre eller timesedler. Odoo fakturering er integreret med alle dine applikationer, hvilket betyder, at du aldrig mere skal dobbelt registrere.

Med Odoo varelager har du fuld kontrol over varelageret. Nem rapportering giver dig overblik. Sæt min- og maksimumsregler og reducer dit lager. Køb til ordre og slip for ukurante vare.

Odoo CRM lader dig tage vare på dine kunder. Hold styr på dine salgsmuligheder og opsæt prognoser. Odoo CRM er meget let at bruge og tilpasse til din salgsproces.

Glem aldrig mere forbrugte timer. Med Odoo kan du registrere timer på kunder, projekter og sager. Direkte fra din browser, din mobil online eller offline.

Odoo indkøb giver dig fuld kontrol over varelageret. Odoo lader dig planlægge dine indkøb bedre med indkøbsforslag og foretrukne leverandører.

Projektstyring med tidsregistrering giver godt overblik over dine ressourcer. Arbejd i "real time", fordel opgaver og dokumenter og glem endeløse e-mail tråde. Se projekterne i kalender, gantt, karban eller listevisning.

Odoo Produktion er fuldt integreret med salg, indkøb og varelager, og lader dig planlægge produktionen i "real time". Arbejder med styklister, router og omkostningssteder, og giver dig fuldt overblk.

Byg smukke websider og webshops i Odoo. Webshoppen er naturligvis integreret med salgsmodulet og varelageret. Statistikker giver dig mulighed for at optimere din forretning.