Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere her. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.
OK

Medlemmer i den danske Odoo Alliance

Et stærkt og professionelt team

VK DATA ApS

Vi leverer tilpassede og fleksible ERP løsninger med Odoo. Vi har leveret IT-løsninger og rådgivet om ERP systemer i 25 år og har i dag fuld fokus på Odoo som Gold Partner. Vi har specialiseret os i produktions- og handelsvirksomheder samt webshops. Vi tilbyder hosting af Odoo og vi anvender egne programmører til udvikling. Ud fra en professionel behovsanalyse og rådgivning leverer vi den helt rigtige løsning til vores kunder. Høj kvalitet og god kundesupport er vigtige nøgleord i vores daglige arbejde.

VK DATA ApS
Bønderbyvej 21
6270 Tønder
 

+45 7373 8888
salg@vkdata.dk
    www.vkdata.dk

Odoo House ApS

Odoo House er et firma, der har specialiseret sig i Odoo, og som kan tilbyde at optimere systemet til jeres virksomhed. Vores mål er at levere en høj kvaliet i det arbejde, vi yder. Hos Odoo House er kunden i centrum. Vi lytter og finder den løsning, der passer bedst til dig.


Odoo House ApS
Boulevarden 13
8300 Odder

 +45 7199 7166
info@odoohouse.dk
    www.odoohouse.dk

Flex ERP

Vi sætter en ære i at sætte os 100% ind i kundens sted og finde den rigtige løsning til opgaven. Vi har fokus på at levere tidssvarende og innovative løsninger til små og mellemstore virksomheder.
 


FlexERP
Ådalen 7C
6600 Vejen
 

+45 7196 1025
info@flexerp.dk
    www.flexerp.dk


 

Odoo Hosting

Odoo Hosting har 100% fokus på hosting af Odoo. Vores mål er at gøre det let for alle at få Odoo. Vi har mange års erfaring i hosting samt drift af Odoo, og tager os af alt det tekniske.
 

Odoo Hosting
Boulevarden 13
8300 Odder

 +45 7199 7166
 info@odoohosting.dk
    www.odoohosting.dk

AlbedoSoft ApS

AlbedoSoft leverer brugervenlig og fremtidssikret administrationssystemer er dækker alle behov i virksomheden og overflødiggør andre systemer. Odoo administrationssystemet automatiserer din administration, regnskaber, kundestyring og optimerer dine forretningsgange så du forenkler din hverdag, sparer tid og formindsker dine omkostninger.


AlbedoSoft ApS
Borupvang 2C
2750 Ballerup

 +45 2510 1616
 mail@albedosoft.dk
    www.albedosoft.dk